1 инчен Airdrop » Побарајте бесплатни токени од 1 ИНЧ

1 инчен Airdrop » Побарајте бесплатни токени од 1 ИНЧ
Paul Allen

1инчен е децентрализиран агрегатор на размена кој ја снабдува ликвидноста од различни берзи и може да подели една трговска трансакција на повеќе DEX. Технологијата за паметни договори го овластува овој агрегатор да им овозможи на корисниците да ги оптимизираат и приспособат своите занаети. Со објавувањето на токен 1INCH и додавањето на базени за ликвидност на платформата, сега можете да додавате ликвидност на базени за ликвидност од 1 инчи и да уделите LP токени за да заработите токен од 1INCH.

Почетниот airdrop за раните усвоени сè уште може да се бара : За да го прославиме лансирањето на токенот 1INCH, 1 инчи ги исфрли бесплатните токени на раните усвојувачи и добавувачи на ликвидност. Сите паричници што имале интеракција со 1 инч пред 24 декември (00:00 UTC) имаат право да ги добијат токените доколку исполнуваат одредени услови, а давателите на ликвидност ќе добијат и дополнителни награди. за да скролувате надолу за да дознаете повеќе за оваа кампања.

Исто така види: Nexo Airdrop » Побарајте БТК во вредност од 10 долари

Дополнителен airdrop за корисниците на Uniswap и други AMM: 1 инчи исто така исфрли дополнителен базен од 15.055.000 1INCH до Mooniswap и корисници на Uniswap, а исто така и на корисници на паричници Argent, Authereum, Gnosis и Pillar. за да скролувате надолу за да дознаете повеќе за оваа кампања.

Водич чекор-по-чекор:

Airdrop 1: 90.000.000 1INCH за рани посвојувачи

 1. Посетете ја страницата за приговор од 1 инчи.
 2. Поврзете го вашиот ETH паричник.
 3. Кликнете на пурпурното копче на коњот во горниот десен агол и кликнете на„Приговори“.
 4. Ако ги исполнувате условите, тогаш ќе добиете бесплатни токени од 1 ИНЧ.
 5. Сите паричници што имале интеракција со 1 инчи пред 24 декември (00:00 UTC) и ги направиле на најмалку една трговија пред 15 септември или направена четири тргувања или направени вкупно тргувања во вредност од 20 американски долари имаат право да ги добијат наградите.
 6. Давателите на ликвидност од 1 инчи, исто така, ќе добијат бесплатни токени од 1 ИНЧ врз основа на програмата за ископување ликвидност објавена претходно оваа есен.
 7. За повеќе информации во врска со airdrop, видете ја оваа објава.

Airdrop 2: 15.055.000 1INCH за други корисници на AMM

Исто така види: 4NEW Airdrop » Побарајте 14 бесплатни KWATT токени (~ $28)
 1. Посетете ја страницата за приговор од 1 инчи.
 2. Поврзете го вашиот ETH паричник.
 3. Кликнете на пурпурното копче за коњ во горниот десен агол и кликнете на „Пристирај“.
 4. Ако ги исполнувате условите, тогаш ќе видите копче за приговор „Бран 2 за награди на заедницата“.
 5. Критериумите за подобност остануваат исти како и првиот „аердроп“. Сите паричници што имале интеракција со 1 инч пред 24 декември (00:00 UTC) и направиле најмалку една трговија пред 15 септември или направиле четири тргувања или вкупно тргувања во вредност од 20 американски долари, имаат право да ги добијат наградите.
 6. <><. 5>Базен од 3.570.000 1INCH токени може да побараат од вториот учесник во програмата за рударство на ликвидност и 4.800.000 1INCH може да побараат од корисниците на Mooniswap и 310.000 1INCH може да се присвојат со ограничување корисници на нарачка и 375.000 1INCH може да се присвојат од Argent, Authereum, Gnosis и Pillarпаричници со релеери за трансакции.
 7. Покрај горенаведените базени, корисниците на Uniswap можат да бараат дополнителен базен од 6.000.000 1INCH кои никогаш не смениле токени на 1 инчи и Mooniswap и имале најмалку 20 уникатни денови на тргување и најмалку 3 тргувања во 2021 година.
 8. За повеќе информации во врска со вториот 1INCH airdrop, видете ја оваа објава за медиум.Paul Allen
Paul Allen
Пол Ален е искусен ентузијаст за криптовалути и експерт во крипто просторот кој истражува блокчејн и криптовалути повеќе од една деценија. Тој беше страстен застапник на блокчејн технологијата, а неговата експертиза во областа беше непроценлива за многу инвеститори, стартапи и бизниси. Со своето длабоко познавање на крипто-индустријата, тој успеа успешно да инвестира и тргува низ широк спектар на криптовалути низ годините. Пол е, исто така, почитуван финансиски писател и говорник, кој редовно се појавува во водечките деловни публикации, давајќи стручни совети и увиди за блокчејн технологијата, иднината на парите и придобивките и потенцијалот на децентрализираната економија. Пол го основаше блогот Crypto Airdrops List за да го сподели своето знаење за постојано менувачкиот свет на крипто и да им помогне на луѓето да останат на врвот на најновите случувања во вселената.