CryptoMood Airdrop » Побарајте бесплатни YUP токени

CryptoMood Airdrop » Побарајте бесплатни YUP токени
Paul Allen

CryptoMood им помага на оние професионални и трговци на мало, во текот на денот и во неделата, кои секојдневно трошат огромно време и напор за читање написи и мислења од различни извори на вести.

Исто така види: Raicoin Airdrop » Побарајте 15 бесплатни RAI токени (~ $1 + ref)

CryptoModd објавува вкупно 1.000.000 YUP токени до членовите на нивната заедница. Завршете лесни социјални задачи и доставете ги вашите податоци во формуларот airdrop за да добиете бесплатни токени YUP. Исто така, заработи 1 удел за секој упатување поканет во нивната група Телеграм рачно.

Водич чекор-по-чекор:
 1. Посетете го формуларот за airdrop CryptoMood.
 2. Приклучете се на нивната група Телеграма. (+1 влог)
 3. Изборно: Рачно поканете неограничени пријатели во нивната група Telegram и заработете дополнителни влогови за секој поканет пријател. (+1 влог за секое упатување)
 4. Да се ​​допадне нивната Фејсбук страница. (+1 влог)
 5. Изборно: споделете една објава на Фејсбук. (+1 удел по акција, до 5 акции неделно и максимум 2 акции дневно)
 6. Следете ги на Твитер. (+1 влог)
 7. Изборно: твитирајте еден твит на CryptoMood користејќи хаштагови #CryptoMood #crypto #cryptomood.com. (+1 удел по твит, до 5 твита неделно и максимум 2 твита дневно)
 8. Изборно: следете ги на медиум. (+1 влог)
 9. Изборно: следете ги на Инстаграм. (+1 влог)
 10. Изборно: претплатете се на нивниот канал на YouTube. (+1 влог)
 11. Изборно: споделете едно видео на YouTube по ваш избор. (+1 удел по акција, до 5 акции )
 12. Како што веќе бешеобјаснето погоре, може да добиете и 1 удел за секој упат поканет во нивната група Telegram рачно.
 13. Испратете ги вашите податоци во формуларот airdrop.
Не заборавајте да не следите на Twitter, Telegram, & засилувач; Фејсбук и претплатете се на нашиот билтен за да добивате нови airdrops!

Барања:

Потребна е телеграма

 • Придружете се на групата

Потребен е Твитер

 • Следете
 • Едноставен твит

Фејсбук е потребно

 • Ми се допаѓа / Следете

Е -Потребна е пошта

Исто така види: Tidex Airdrop » Побарајте 200 бесплатни TDX токени (~ $20)Paul Allen
Paul Allen
Пол Ален е искусен ентузијаст за криптовалути и експерт во крипто просторот кој истражува блокчејн и криптовалути повеќе од една деценија. Тој беше страстен застапник на блокчејн технологијата, а неговата експертиза во областа беше непроценлива за многу инвеститори, стартапи и бизниси. Со своето длабоко познавање на крипто-индустријата, тој успеа успешно да инвестира и тргува низ широк спектар на криптовалути низ годините. Пол е, исто така, почитуван финансиски писател и говорник, кој редовно се појавува во водечките деловни публикации, давајќи стручни совети и увиди за блокчејн технологијата, иднината на парите и придобивките и потенцијалот на децентрализираната економија. Пол го основаше блогот Crypto Airdrops List за да го сподели своето знаење за постојано менувачкиот свет на крипто и да им помогне на луѓето да останат на врвот на најновите случувања во вселената.