Flare Finance Airdrop » Побарување 235.275 SGB: 1 бесплатен EXFI токени

Flare Finance Airdrop » Побарување 235.275 SGB: 1 бесплатен EXFI токени
Paul Allen

Flare Finance е првата институционална децентрализирана финансиска платформа која се гради на Flare Network. Ќе испорача 6 индустриски докажани производи до екосистемот Flare кој се состои од тргување, земјоделство за приноси, стабилна валута, заеми, осигурување и ископување приноси. Сите заедно, Flare Finance ќе промовира вистински децентрализиран финансиски екосистем со широко разновиден и приспособлив систем за управување со DAO што им овозможува на сопствениците да одржуваат вистинска контрола врз екосистемот и неговата иднина.

Flare Finance објавува вкупно 40.000.000 EXFI до SGB & засилувач; WSGB држачи. Снимката ќе биде направена на 12 декември 2021 година во 19 часот по средноевропско време, а квалификуваните иматели ќе добијат бесплатен EXFI во сооднос од 1 EXFI : 235.275 SGB.

Водич чекор-по-чекор:
  1. Држете ги SGB и WSGB во помошен паричник или во придружна централа,
  2. Размениците што најавија поддршка за airdrop се Bitrue, Coinone и засилувач; Поддржете се.
  3. Паричниците што најавија поддршка за airdrop се Bifrost, Metamask, D'cent и Ledger.
  4. Сликата ќе биде направена на 12 декември 2021 година во 19 часот по средноевропско време.
  5. Сите кои ги исполнуваат условите ќе добијат бесплатен EXFI во сооднос од 1 EXFI: 235.275 SGB.
  6. Дистрибуцијата ќе се изврши во рок од неколку дена по снимката.
  7. За повеќе информации во врска со airdrop, видете ја оваа статија Медиум.Paul Allen
Paul Allen
Пол Ален е искусен ентузијаст за криптовалути и експерт во крипто просторот кој истражува блокчејн и криптовалути повеќе од една деценија. Тој беше страстен застапник на блокчејн технологијата, а неговата експертиза во областа беше непроценлива за многу инвеститори, стартапи и бизниси. Со своето длабоко познавање на крипто-индустријата, тој успеа успешно да инвестира и тргува низ широк спектар на криптовалути низ годините. Пол е, исто така, почитуван финансиски писател и говорник, кој редовно се појавува во водечките деловни публикации, давајќи стручни совети и увиди за блокчејн технологијата, иднината на парите и придобивките и потенцијалот на децентрализираната економија. Пол го основаше блогот Crypto Airdrops List за да го сподели своето знаење за постојано менувачкиот свет на крипто и да им помогне на луѓето да останат на врвот на најновите случувања во вселената.