FortKnoxster Airdrop » Побарајте 50 бесплатни FKX токени (~ $10 + ref)

FortKnoxster Airdrop » Побарајте 50 бесплатни FKX токени (~ $10 + ref)
Paul Allen

FortKnoxster нуди шифрирано сандаче од крај до крај, разговор, децентрализирано складирање, повици, видео конференции, гласовни пораки итн. – сето тоа во една веб и мобилна платформа.

FortKnoxster испраќа 50 FKX токени на нивните членови на заедницата. Посетете ја нивната страница airdrop, завршете лесни задачи и доставете ги вашите податоци на страницата airdrop за да добиете 50 FKX токени. Исто така, заработете 25 токени FKX за секое упатување до 250 токени FKX.

Водич чекор-по-чекор:
  1. Посетете ја страницата Airdrop FortKnoxster.
  2. Следете го ова. линк за да се регистрирате.
  3. Придружете се на нивната група Telegram.
  4. Преземете ја апликацијата FortKnoxster Android или апликацијата IOS.
  5. Испратете ги вашите податоци на страницата airdrop.
  6. Ќе добиете 50 FKX токени.
  7. Исто така, заработете 25 FKX токени за секое упатување до 250 FKX токени.
  8. Најдобрите 3 учесници со највисоки валидни уникатни препораки ќе добијат 700, 500 и 300 токени.
Не заборавајте да не следите на Twitter, Telegram и засилувач; Фејсбук и претплатете се на нашиот билтен за да добивате нови airdrops!

Барања:

Потребна е телеграма

  • Придружете се на групата

Потребна е е-пошта

Исто така види: Fox Trading Airdrop » Побарајте 5 бесплатни токени на FOXT (~ 3,4 $ по ref)

Посебни барања:

Исто така види: Sharder Airdrop » Побарајте 55 бесплатни SS токени (~ $2,50)

Треба да се придружите и да ја задржите апликацијата инсталиран на денот кога ги дистрибуираме токените за да бидат подобни.
Paul Allen
Paul Allen
Пол Ален е искусен ентузијаст за криптовалути и експерт во крипто просторот кој истражува блокчејн и криптовалути повеќе од една деценија. Тој беше страстен застапник на блокчејн технологијата, а неговата експертиза во областа беше непроценлива за многу инвеститори, стартапи и бизниси. Со своето длабоко познавање на крипто-индустријата, тој успеа успешно да инвестира и тргува низ широк спектар на криптовалути низ годините. Пол е, исто така, почитуван финансиски писател и говорник, кој редовно се појавува во водечките деловни публикации, давајќи стручни совети и увиди за блокчејн технологијата, иднината на парите и придобивките и потенцијалот на децентрализираната економија. Пол го основаше блогот Crypto Airdrops List за да го сподели своето знаење за постојано менувачкиот свет на крипто и да им помогне на луѓето да останат на врвот на најновите случувања во вселената.