Fraktal Airdrop » Побарајте бесплатни FRAK токени

Fraktal Airdrop » Побарајте бесплатни FRAK токени
Paul Allen

Fraktal е прв проект на заедницата, со мисија да ги поттикне уметниците да имаат целосна контрола врз нивната работа и да имаат неограничена креативна слобода. Екосистемот Фрактал се состои од Фрактал протокол, токен за мајчин владеење (FRAK) и Фрактал DAO. Надоместоците од користењето на протоколот се доделуваат на Stakers на FRAK кои ја задржуваат вредноста во екосистемот.

Fraktal испраќа вкупно 50.000.000 FRAK на корисниците на OpenSea. Корисниците кои тргувале со најмалку 3 ЕТХ на OpenSea помеѓу 16 јуни 2021 година до 16 декември 2021 година имаат право да поднесат барање за падот на воздухот. Ќе можете да го побарате вашиот airdrop откако ќе наведете NFT.

Водич чекор-по-чекор:
  1. Посетете ја страницата за приговор за Airdrop на Fraktal.
  2. Поврзете се вашиот ETH паричник.
  3. Ако ги исполнувате условите, тогаш ќе можете да побарате бесплатен FRAK.
  4. Корисници кои тргувале најмалку 3 ETH на OpenSea помеѓу 16 јуни 2021 година до декември 16-ти, 2021 година имаат право да поднесат барање за airdrop.
  5. Подобните корисници можат да поднесат барање до 3.950 FRAK.
  6. Подобните корисници треба да фракционираат и да наведат NFT на пазарот Fraktal по фиксна цена или продажба во стил на аукција за да се присвои airdrop.
  7. Побарувањето ќе заврши 10 дена по лансирањето на airdrop.
  8. За повеќе информации во врска со airdrop, видете ја оваа статија во Medium.Paul Allen
Paul Allen
Пол Ален е искусен ентузијаст за криптовалути и експерт во крипто просторот кој истражува блокчејн и криптовалути повеќе од една деценија. Тој беше страстен застапник на блокчејн технологијата, а неговата експертиза во областа беше непроценлива за многу инвеститори, стартапи и бизниси. Со своето длабоко познавање на крипто-индустријата, тој успеа успешно да инвестира и тргува низ широк спектар на криптовалути низ годините. Пол е, исто така, почитуван финансиски писател и говорник, кој редовно се појавува во водечките деловни публикации, давајќи стручни совети и увиди за блокчејн технологијата, иднината на парите и придобивките и потенцијалот на децентрализираната економија. Пол го основаше блогот Crypto Airdrops List за да го сподели своето знаење за постојано менувачкиот свет на крипто и да им помогне на луѓето да останат на врвот на најновите случувања во вселената.