Hackless Airdrop » Побарајте бесплатни HKLS токени

Hackless Airdrop » Побарајте бесплатни HKLS токени
Paul Allen

Hackless дизајнираше сеопфатна безбедносна платформа која има за цел да го заштити светот на DeFi од насочени експлоатирања, како и безбедно да мигрира средства од поединечни паричници и протоколи под напад. Досега, тоа помогна да се заштедат речиси 500.000 долари за компромитирани деловни и индивидуални клиенти. Платформата Hackless одржува свој корисен токен - HKLS. Токенот се користи како внатрешно средство за да се добие пристап до основните карактеристики на платформата. Проектот сега е во својата активна пред IDO фаза фокусирана на односите со инвеститорите, списоците на монети и многу повеќе.

Hackless испраќа HKLS во вредност од вкупно 10.000 долари на корисници кои завршуваат едноставни задачи. Пријавете се за airdrop и завршете едноставни задачи за да заработите поени. Исто така, заработете повеќе поени за секој упат. Вкупно 7.500 УСД во вредност од HKLS ќе биде дистрибуиран меѓу сите учесници со минимум 20 поени. Топ 3 твитови ќе добијат HKLS во вредност од 500 долари. Дополнителни 100 учесници со најмалку 5 поени ќе бидат избрани по случаен избор за да добијат HKLS во вредност од 15 долари секој.

Исто така види: Потенцијален Matcha Airdrop » Како да се квалификувате? Водич чекор-по-чекор:
  1. Посетете ја страницата Hackless airdrop.
  2. Поднесете ги вашите податоци и пријавете се.
  3. Сега завршете едноставни задачи за да заработите поени.
  4. Исто така, заработете повеќе поени за секој упат.
  5. Вкупно 7.500 УСД HKLS во вредност од HKLS ќе биде дистрибуирана меѓу сите учесници со минимум 20 поени.
  6. Најдобрите 3 твитови ќе добијат до $500 HKLS.
  7. Адополнителни 100 учесници со најмалку 5 поени ќе бидат избрани по случаен избор за да освојат HKLS во вредност од 15 долари секој.
  8. Наградите ќе бидат дистрибуирани во рок од еден месец по нивниот TGE.
  9. За повеќе информации во врска со airdrop , видете ја оваа статија Медиум.
Не заборавајте да не следите на Твитер, Телеграма и засилувач; Фејсбук и претплатете се на нашиот билтен за да добивате нови airdrops!

Барања:

Исто така види: STRMNFT Airdrop » Побарајте бесплатни N/A токени (~ $50)

Потребна е е-пошта
Paul Allen
Paul Allen
Пол Ален е искусен ентузијаст за криптовалути и експерт во крипто просторот кој истражува блокчејн и криптовалути повеќе од една деценија. Тој беше страстен застапник на блокчејн технологијата, а неговата експертиза во областа беше непроценлива за многу инвеститори, стартапи и бизниси. Со своето длабоко познавање на крипто-индустријата, тој успеа успешно да инвестира и тргува низ широк спектар на криптовалути низ годините. Пол е, исто така, почитуван финансиски писател и говорник, кој редовно се појавува во водечките деловни публикации, давајќи стручни совети и увиди за блокчејн технологијата, иднината на парите и придобивките и потенцијалот на децентрализираната економија. Пол го основаше блогот Crypto Airdrops List за да го сподели своето знаење за постојано менувачкиот свет на крипто и да им помогне на луѓето да останат на врвот на најновите случувања во вселената.