HyperLoot Protocol Airdrop » Пријавете до 5209 бесплатни HLT токени (~ $1302)

HyperLoot Protocol Airdrop » Пријавете до 5209 бесплатни HLT токени (~ $1302)
Paul Allen

Протоколот HyperLoot е PaaS за монетизација на е-спортот, напојуван од Ethereum. Тој е со отворен код и има нула такса за трансакции.

Исто така види: Потенцијален Vela Exchange Airdrop » Како да се квалификувате?

Протоколот Hyperloot доставува до 5209 HLT токени за секој корисник кој завршува лесни социјални задачи. Разговарајте со ботот и завршете ги задачите за да добиете минимум 1 HLT по задача.

Водич чекор-по-чекор:
  1. Разговарајте со овој бот на Telegram.
  2. Поднесете „/list“ до ботот за да го видите списокот со задачи.
  3. Сега завршете ги задачите споменати во ботот.
  4. Можете да добиете минимум 1 HLT за секоја задача.
  5. Поднесете „/eth“ до ботот за да ја испратите вашата ETH адреса.
  6. Поднесете „/balance“ до ботот за да го видите вашето салдо.
  7. Можете да добиете до 5209 HLT токени.

За повеќе информации во врска со airdrop, видете ја оваа објава на Медиум.

Исто така види: Bitcoin SV / ABC Hard Fork » Сите информации, датум на слика & засилувач; листа на поддржани размениPaul Allen
Paul Allen
Пол Ален е искусен ентузијаст за криптовалути и експерт во крипто просторот кој истражува блокчејн и криптовалути повеќе од една деценија. Тој беше страстен застапник на блокчејн технологијата, а неговата експертиза во областа беше непроценлива за многу инвеститори, стартапи и бизниси. Со своето длабоко познавање на крипто-индустријата, тој успеа успешно да инвестира и тргува низ широк спектар на криптовалути низ годините. Пол е, исто така, почитуван финансиски писател и говорник, кој редовно се појавува во водечките деловни публикации, давајќи стручни совети и увиди за блокчејн технологијата, иднината на парите и придобивките и потенцијалот на децентрализираната економија. Пол го основаше блогот Crypto Airdrops List за да го сподели своето знаење за постојано менувачкиот свет на крипто и да им помогне на луѓето да останат на врвот на најновите случувања во вселената.