ICON Airdrop » Побарајте бесплатни ICX токени

ICON Airdrop » Побарајте бесплатни ICX токени
Paul Allen

Фондацијата ICON е водечки проект на ICON, една од најголемите блокчејн мрежи во светот, лансирана во 2017 година со визијата „Хиперповрзете го светот“. Тие го користат блокчејн моторот со високи перформанси, 'loopchain', за да поврзат различни блокчејн заедници и да изградат средина каде што технологијата на блокчејн може да се примени во реалниот живот.

ICON ги испушта токените ICY и ICZ на носителите на ICX и sICX . ICY е мајчин знак на блокчејнот ICE, а ICZ е мајчин знак на блокчејнот SNOW. Снимката на ICX ќе биде направена на 29 декември 2021 година во 4 часот наутро UTC. Наградите ќе бидат достапни за барање по лансирањето на соодветните блокчејнови.

Водич чекор-по-чекор:
  1. Купете и држете ICX или sICX во приватен паричник како Хана или ICONex. Можете да купите ICX од Binance.
  2. ICX или sICX депонирани во Balanced (Колатерал и LP) или OMM (Колатерал) и ICX депонирани во ICONFi исто така се прифатливи за airdrop.
  3. Снимката ќе ќе се земе на 29 декември 2021 година во 4 часот наутро UTC.
  4. Учесниците кои ги исполнуваат условите ќе добијат бесплатни ICY и ICZ токени во сооднос 1:1.
  5. ICY е мајчин токен на блокчејнот ICE а ICZ е оригиналниот токен на блокчејнот SNOW.
  6. 20% од исфрлените ICY токени ќе бидат достапни за барање при лансирањето на блокчејнот ICE, а остатокот ќе биде отклучен во период од три години.
  7. 100% од исфрлените ICZ токениќе биде достапен за барање при лансирањето на блокчејнот SNOW.
  8. Деталите за приговорите ќе бидат објавени по лансирањето на соодветните блокчејн.
  9. За повеќе информации во врска со airdrop, видете ја оваа статија Медиум.Paul Allen
Paul Allen
Пол Ален е искусен ентузијаст за криптовалути и експерт во крипто просторот кој истражува блокчејн и криптовалути повеќе од една деценија. Тој беше страстен застапник на блокчејн технологијата, а неговата експертиза во областа беше непроценлива за многу инвеститори, стартапи и бизниси. Со своето длабоко познавање на крипто-индустријата, тој успеа успешно да инвестира и тргува низ широк спектар на криптовалути низ годините. Пол е, исто така, почитуван финансиски писател и говорник, кој редовно се појавува во водечките деловни публикации, давајќи стручни совети и увиди за блокчејн технологијата, иднината на парите и придобивките и потенцијалот на децентрализираната економија. Пол го основаше блогот Crypto Airdrops List за да го сподели своето знаење за постојано менувачкиот свет на крипто и да им помогне на луѓето да останат на врвот на најновите случувања во вселената.