pax.world Airdrop » Побарајте бесплатни токени PAXW

pax.world Airdrop » Побарајте бесплатни токени PAXW
Paul Allen

pax.world е отворена метаверс платформа со неспоредливи функции за аудио, видео и разговор. Оваа платформа им овозможува на корисниците да прават аватари слични на животот користејќи функции како 3D скенирање на лицето што го прави искуството хиперперсонализирано.

Исто така види: Gosama Airdrop » Побарајте бесплатни GSM токени

pax.world подарува вкупно 120.000 PAXW до 1.000 среќни учесници во подароци. Пријавете се за доделувањето и завршете едноставни задачи за да заработите пријави. Исто така, заработете повеќе записи за секое упатување. Вкупно 1.000 учесници ќе бидат избрани по случаен избор за да добијат по 120 PAXW.

Водич чекор-по-чекор:
  1. Посетете ја страницата за подароци на pax.world.
  2. Поднесете ги вашите податоци и регистрирајте се.
  3. Сега завршете едноставни задачи за да заработите записи.
  4. Исто така, заработете повеќе записи за секој упат.
  5. Вкупно 1.000 учесници ќе бидат по случаен избор избрани да освојат по 120 PAXW.
Не заборавајте да не следите на Twitter, Telegram и засилувач; Фејсбук и претплатете се на нашиот билтен за да добивате нови airdrops!

Барања:

Исто така види: Boosto Airdrop » Побарајте 30 бесплатни BST токени (~ 1,83 $)

Потребна е е-пошта
Paul Allen
Paul Allen
Пол Ален е искусен ентузијаст за криптовалути и експерт во крипто просторот кој истражува блокчејн и криптовалути повеќе од една деценија. Тој беше страстен застапник на блокчејн технологијата, а неговата експертиза во областа беше непроценлива за многу инвеститори, стартапи и бизниси. Со своето длабоко познавање на крипто-индустријата, тој успеа успешно да инвестира и тргува низ широк спектар на криптовалути низ годините. Пол е, исто така, почитуван финансиски писател и говорник, кој редовно се појавува во водечките деловни публикации, давајќи стручни совети и увиди за блокчејн технологијата, иднината на парите и придобивките и потенцијалот на децентрализираната економија. Пол го основаше блогот Crypto Airdrops List за да го сподели своето знаење за постојано менувачкиот свет на крипто и да им помогне на луѓето да останат на врвот на најновите случувања во вселената.