Potential Backd Airdrop » Како да се квалификувате?

Potential Backd Airdrop » Како да се квалификувате?
Paul Allen

Backd е протокол базиран на Ethereum, дизајниран да ја зголеми капиталната ефикасност на средствата за позајмување во DeFi. За разлика од другите протоколи DeFi, базените за ликвидност на Backd реагираат на пазарните услови и потребите на корисниците.

Исто така види: Sentinel Airdrop » Побарајте 1500 бесплатни SENT токени (~ $3,5 + ref)

Backd сè уште нема токен, но потврди дека лансира сопствен токен. Потврдија дека корисниците кои депонираат во базен ќе добијат airdrop штом ќе лансираат сопствен токен.

Исто така види: Sudoswap Airdrop » Побарајте бесплатни SUDO токени Водич чекор-по-чекор:
  1. Посетете ја веб-локацијата Backd.
  2. Поврзете го вашиот паричник Ethereum.
  3. Изберете базен и депонирајте токени за да заработите принос.
  4. Тие веќе потврдија дека лансираат сопствен токен и корисниците кои депонираат во базен ќе добијте airdrop штом ќе лансираат сопствен токен.
  5. Ве молиме имајте предвид дека нема гаранција дека ќе направат airdrop. Тоа се само шпекулации.

Вие сте заинтересирани за повеќе проекти кои сè уште немаат токен и кои потенцијално би можеле да пуштат токен за управување на раните корисници во иднина? Потоа проверете ја нашата листа на потенцијални ретроактивни airdrops за да не го пропуштите следниот DeFi airdrop!
Paul Allen
Paul Allen
Пол Ален е искусен ентузијаст за криптовалути и експерт во крипто просторот кој истражува блокчејн и криптовалути повеќе од една деценија. Тој беше страстен застапник на блокчејн технологијата, а неговата експертиза во областа беше непроценлива за многу инвеститори, стартапи и бизниси. Со своето длабоко познавање на крипто-индустријата, тој успеа успешно да инвестира и тргува низ широк спектар на криптовалути низ годините. Пол е, исто така, почитуван финансиски писател и говорник, кој редовно се појавува во водечките деловни публикации, давајќи стручни совети и увиди за блокчејн технологијата, иднината на парите и придобивките и потенцијалот на децентрализираната економија. Пол го основаше блогот Crypto Airdrops List за да го сподели своето знаење за постојано менувачкиот свет на крипто и да им помогне на луѓето да останат на врвот на најновите случувања во вселената.