Потенцијален BlueMove Airdrop » Како да се квалификувате?

Потенцијален BlueMove Airdrop » Како да се квалификувате?
Paul Allen

BlueMove е првиот NFT пазар во заедницата на Aptos и Sui Blockchain што активно ги наградува трговците, собирачите и создавачите за учеството.

Исто така види: Bytemine Airdrop » Побарајте 30 бесплатни BYTM токени (~ $6,3 + ref)

BlueMove потврди дека лансира сопствен токен наречен „MOVE“ и одвои 5% од вкупната понуда за airdrop. Раните корисници кои купиле или продале NFT на платформата може да добијат airdrop штом ќе го лансираат својот токен.

Водич чекор-по-чекор:
  1. Посетете го пазарот BlueMove NFT.
  2. Поврзете го вашиот паричник Aptos или Sui.
  3. Сега купувајте или продавајте NFT на платформата.
  4. Исто така, обидете се да ги завршите задачите на BlueMove на Crew3.
  5. Тие Потврдив дека лансиравме сопствен токен наречен „MOVE“ и одвоивме 5% од вкупната понуда за airdrop.
  6. Раните корисници кои купиле или продале NFT на платформата може да добијат airdrop штом ќе го лансираат нивниот токен.

Вие сте заинтересирани за повеќе проекти кои сè уште немаат токен и потенцијално би можеле да испратат токен за управување на раните корисници во иднина? Потоа проверете ја нашата листа на потенцијални ретроактивни airdrops за да не го пропуштите следниот DeFi airdrop!

Исто така види: 55 Exchange Airdrop » Побарајте 55 бесплатни FF токени (~ $16,5 + ref)Paul Allen
Paul Allen
Пол Ален е искусен ентузијаст за криптовалути и експерт во крипто просторот кој истражува блокчејн и криптовалути повеќе од една деценија. Тој беше страстен застапник на блокчејн технологијата, а неговата експертиза во областа беше непроценлива за многу инвеститори, стартапи и бизниси. Со своето длабоко познавање на крипто-индустријата, тој успеа успешно да инвестира и тргува низ широк спектар на криптовалути низ годините. Пол е, исто така, почитуван финансиски писател и говорник, кој редовно се појавува во водечките деловни публикации, давајќи стручни совети и увиди за блокчејн технологијата, иднината на парите и придобивките и потенцијалот на децентрализираната економија. Пол го основаше блогот Crypto Airdrops List за да го сподели своето знаење за постојано менувачкиот свет на крипто и да им помогне на луѓето да останат на врвот на најновите случувања во вселената.