Потенцијален Clipper Airdrop » Како да се квалификувате?

Потенцијален Clipper Airdrop » Како да се квалификувате?
Paul Allen

Clipper е нова децентрализирана берза (DEX) изградена за трговци кои самите ги создаваат, наместо за хеџ фондови и китови. Clipper е дизајниран да има најниски трошоци по трансакција за занаети од мала до средна големина <10.000 $ на најпопуларните крипто средства.

Исто така види: Потенцијален ether.fi Airdrop » Како да се квалификувате?

Clipper веќе објави дека планира да има децентрализирана DAO (Дистрибуирана автономна организација ), па затоа е многу веројатно дека тие можат да лансираат сопствен токен во иднина. Раните корисници на платформата кои прават замена или обезбедуваат ликвидност може да добијат airdrop доколку лансираат сопствен токен.

Водич чекор-по-чекор:
  1. Посетете ја контролната табла на Clipper.
  2. Поврзете го вашиот паричник ETH или Polygon.
  3. Сега направете замена или да обезбеди ликвидност или да ги направи и двете.
  4. Clipper веќе има планови за децентрализиран DAO, па затоа е многу веројатно дека тие можат да лансираат сопствен токен во иднина и би можеле да направат airdrop за раните корисници на платформата.
  5. Ве молиме имајте предвид дека не постои гаранција дека ќе направат airdrop и дека ќе лансираат свој токен. Тоа се само шпекулации.

Вие сте заинтересирани за повеќе проекти кои сè уште немаат токен и кои потенцијално би можеле да пуштат токен за управување на раните корисници во иднина? Потоа проверете ја нашата листа на потенцијални ретроактивни airdrops за да не го пропуштите следниот DeFi airdrop!

Исто така види: Terra World Airdrop » Побарајте бесплатни TWD токениPaul Allen
Paul Allen
Пол Ален е искусен ентузијаст за криптовалути и експерт во крипто просторот кој истражува блокчејн и криптовалути повеќе од една деценија. Тој беше страстен застапник на блокчејн технологијата, а неговата експертиза во областа беше непроценлива за многу инвеститори, стартапи и бизниси. Со своето длабоко познавање на крипто-индустријата, тој успеа успешно да инвестира и тргува низ широк спектар на криптовалути низ годините. Пол е, исто така, почитуван финансиски писател и говорник, кој редовно се појавува во водечките деловни публикации, давајќи стручни совети и увиди за блокчејн технологијата, иднината на парите и придобивките и потенцијалот на децентрализираната економија. Пол го основаше блогот Crypto Airdrops List за да го сподели своето знаење за постојано менувачкиот свет на крипто и да им помогне на луѓето да останат на врвот на најновите случувања во вселената.