Потенцијален кашмир Airdrop » Како да се квалификувате?

Потенцијален кашмир Airdrop » Како да се квалификувате?
Paul Allen

Кашмирот е решение за вкрстени синџири напојувано од LazyerZero кое обезбедува размена на вкрстени синџири заштитени со MEV и лесна за употреба платформа за луѓето ширум светот да го заменат секое средство помеѓу кој било синџир.

Исто така види: The Monopolist Airdrop » Побарајте бесплатни MONO токени

Кашмирот не сè уште немам сопствен токен, но би можел да започне во иднина. Раните корисници кои направиле акции за тестирање на мрежата може да станат прифатливи за airdrop ако лансираат сопствен токен.

Исто така види: Desmos Airdrop » Побарајте бесплатни DSM токени Водич чекор-по-чекор:
 1. Посетете ја страницата за тестирање на Cashmere.
 2. Поврзете го вашиот паричник и изберете го претпочитаниот синџир.
 3. Кликнете на „Контролна табла“ и добијте ги тестните токени за синџирите што ќе ги користите.
 4. Сега одете на „ Swap“ и изберете го изворниот синџир и токенот што сакате да ги замените, а потоа изберете го синџирот на дестинација и токенот што сакате да го добиете.
 5. Завршете ја размената.
 6. Обидете се да направите замена на повеќе синџири и токени.
 7. Завршете ги задачите на еснафот и потрагите на Zealy.
 8. Исто така, побарајте ги овие NFT и Galxe OAT за рано прифаќање.
 9. Придружете се на нивниот канал Discord и побарајте улоги.
 10. Раните корисници кои направиле акции на тест мрежата може да добијат airdrop ако лансираат сопствен токен.
 11. Имајте предвид дека нема гаранција дека ќе направат airdrop и дека ќе лансираат свој токен. Тоа е само шпекулација.

Заинтересирани сте за повеќе проекти кои сè уште немаат токен и кои потенцијално би можеле да пуштат токен за управување на раните корисници во иднина? Потоа проверете ја нашата листа на потенцијалиретроактивни airdrops за да не го пропуштите следниот DeFi airdrop!
Paul Allen
Paul Allen
Пол Ален е искусен ентузијаст за криптовалути и експерт во крипто просторот кој истражува блокчејн и криптовалути повеќе од една деценија. Тој беше страстен застапник на блокчејн технологијата, а неговата експертиза во областа беше непроценлива за многу инвеститори, стартапи и бизниси. Со своето длабоко познавање на крипто-индустријата, тој успеа успешно да инвестира и тргува низ широк спектар на криптовалути низ годините. Пол е, исто така, почитуван финансиски писател и говорник, кој редовно се појавува во водечките деловни публикации, давајќи стручни совети и увиди за блокчејн технологијата, иднината на парите и придобивките и потенцијалот на децентрализираната економија. Пол го основаше блогот Crypto Airdrops List за да го сподели своето знаење за постојано менувачкиот свет на крипто и да им помогне на луѓето да останат на врвот на најновите случувања во вселената.