Потенцијален nftperp Airdrop » Како да се квалификувате?

Потенцијален nftperp Airdrop » Како да се квалификувате?
Paul Allen

nftperp е софтвер за дефи со отворен код создаден за сите корисници на веб3. Основниот производ на nftperp е децентрализирана размена на долги или кратки NFT проекти со сини чипови како што се BAYC, CryptoPunks и многу повеќе.

Исто така види: ExTrade Airdrop » Побарајте 10 бесплатни ЕКСТРА токени

nftperp потврди дека лансира сопствен токен наречен NFTP и направи airdrop за раните корисници. Корисниците кои прават тргување на платформата ќе добијат vNFTP токени кои подоцна може да се претворат во NFTP токени откако ќе го лансираат својот токен.

Чекор-по-чекор водич:
  1. Посетете го nftperp веб-локација.
  2. Поврзете го вашиот паричник Arbitrum.
  3. Сега изберете NFT проект за тргување.
  4. Направете долга или кратка трговија.
  5. Исто така, испробајте ги нивните секција за лажни тргување.
  6. Корисниците ќе добијат токени vNFTP врз основа на обемот со кој се тргува во текот на месецот во однос на вкупниот волумен во месецот кој подоцна може да се конвертира во NFTP токени откако ќе го лансираат својот токен.
  7. За повеќе информации во врска со airdrop, видете ја оваа статија.

Заинтересирани сте за повеќе проекти кои сè уште немаат токен и кои потенцијално би можеле да пуштат токен за управување на раните корисници во иднина? Потоа проверете ја нашата листа на потенцијални ретроактивни airdrops за да не го пропуштите следниот DeFi airdrop!

Исто така види: Apricot Finance Airdrop » Побарајте бесплатни APR токениPaul Allen
Paul Allen
Пол Ален е искусен ентузијаст за криптовалути и експерт во крипто просторот кој истражува блокчејн и криптовалути повеќе од една деценија. Тој беше страстен застапник на блокчејн технологијата, а неговата експертиза во областа беше непроценлива за многу инвеститори, стартапи и бизниси. Со своето длабоко познавање на крипто-индустријата, тој успеа успешно да инвестира и тргува низ широк спектар на криптовалути низ годините. Пол е, исто така, почитуван финансиски писател и говорник, кој редовно се појавува во водечките деловни публикации, давајќи стручни совети и увиди за блокчејн технологијата, иднината на парите и придобивките и потенцијалот на децентрализираната економија. Пол го основаше блогот Crypto Airdrops List за да го сподели своето знаење за постојано менувачкиот свет на крипто и да им помогне на луѓето да останат на врвот на најновите случувања во вселената.