Pylon Protocol Airdrop » Барајте бесплатни MINE токени

Pylon Protocol Airdrop » Барајте бесплатни MINE токени
Paul Allen

Pylon Protocol е пакет на производи за заштеда и плаќања DeFi, напојувани со пренасочување на приносот изграден на Terra. Pylon овозможува одржлива размена помеѓу долгорочните даватели на вредност и нивните потрошувачи преку приспособливи договори за депозит и пренасочување на приносот. Можете да дознаете повеќе за Pylon Protocol од овде.

Pylon Protocol им го испушта нивниот изворен токен за управување и пресметковна вредност MINE на учесниците во LUNA. Снимката е направена на 26-ти јуни 2021 година и подобните учесници ќе можат да ги подигнат своите токени MINE сега.

Водич чекор-по-чекор:
  1. Посетете го барањето за Airdrop на Pylon Protocol страница.
  2. Поврзете го вашиот паричник Terra со помош на екстензијата Chrome Terra Station.
  3. На 26 јуни 2021 година е направена снимка од учесниците во LUNA.
  4. Ако ги исполнувате условите тогаш ќе можете да барате бесплатни MINE токени.
  5. За повеќе информации во врска со airdrop, видете го овој твит.Paul Allen
Paul Allen
Пол Ален е искусен ентузијаст за криптовалути и експерт во крипто просторот кој истражува блокчејн и криптовалути повеќе од една деценија. Тој беше страстен застапник на блокчејн технологијата, а неговата експертиза во областа беше непроценлива за многу инвеститори, стартапи и бизниси. Со своето длабоко познавање на крипто-индустријата, тој успеа успешно да инвестира и тргува низ широк спектар на криптовалути низ годините. Пол е, исто така, почитуван финансиски писател и говорник, кој редовно се појавува во водечките деловни публикации, давајќи стручни совети и увиди за блокчејн технологијата, иднината на парите и придобивките и потенцијалот на децентрализираната економија. Пол го основаше блогот Crypto Airdrops List за да го сподели своето знаење за постојано менувачкиот свет на крипто и да им помогне на луѓето да останат на врвот на најновите случувања во вселената.