Retrograde Airdrop » Побарајте бесплатни РЕТРО токени

Retrograde Airdrop » Побарајте бесплатни РЕТРО токени
Paul Allen

Retrograde е протокол изграден на врвот на Astroport, кој им овозможува на учесниците во ASTRO и на давателите на ликвидност на Astroport да го извлечат максимумот од платформата Astroport, со најмали трошоци и напор.

Ретроградно испушта вкупно 10.000.000 RETRO на кариозните корисници на Astroport. Не-lockdrop ASTRO-UST даватели на ликвидност и корисници кои поседуваа ASTRO до 30 март 2022 година, учесниците на Astroport Bootstrap Auction и учесниците Astroport Lockdrop се квалификуваат за airdrop.

Водич чекор-по-чекор:
  1. Посетете ја страницата за проверка на подобност за ретрограден авион.
  2. Поднесете ја вашата адреса на Terra.
  3. Ако ги исполнувате условите, тогаш ќе можете да побарате RETRO на 11 ноември 2022 година.
  4. Не-lockdrop ASTRO-UST даватели на ликвидност и корисници кои го поседуваа ASTRO до 30 март 2022 година, учесниците на Astroport Bootstrap Auction и учесниците Astroport Lockdrop се подобни за airdrop.
  5. За повеќе информации во врска со airdrop, видете ја оваа статија Медиум.Paul Allen
Paul Allen
Пол Ален е искусен ентузијаст за криптовалути и експерт во крипто просторот кој истражува блокчејн и криптовалути повеќе од една деценија. Тој беше страстен застапник на блокчејн технологијата, а неговата експертиза во областа беше непроценлива за многу инвеститори, стартапи и бизниси. Со своето длабоко познавање на крипто-индустријата, тој успеа успешно да инвестира и тргува низ широк спектар на криптовалути низ годините. Пол е, исто така, почитуван финансиски писател и говорник, кој редовно се појавува во водечките деловни публикации, давајќи стручни совети и увиди за блокчејн технологијата, иднината на парите и придобивките и потенцијалот на децентрализираната економија. Пол го основаше блогот Crypto Airdrops List за да го сподели своето знаење за постојано менувачкиот свет на крипто и да им помогне на луѓето да останат на врвот на најновите случувања во вселената.