SocialGames Airdrop » Побарајте бесплатни N/A токени

SocialGames Airdrop » Побарајте бесплатни N/A токени
Paul Allen

SocialGames е мулти-светска платформа со повеќе игри на која луѓето можат да се дружат и да се забавуваат играјќи игри со своите пријатели, а во исто време да бидат економски наградени за тоа.

SocialGames подарува вкупно 30 NFT на среќните учесници во подароци. Пријавете се за подароците и завршете едноставни социјални задачи за да заработите записи. Исто така, заработете повеќе записи за секое упатување. Вкупно 30 учесници ќе бидат избрани по случаен избор за да добијат SocialGames NFT.

Исто така види: DarleyGo Airdrop » Барајте бесплатни DGE токени Водич чекор-по-чекор:
  1. Посетете ја страницата за доделување на SocialGames.
  2. Поднесете вашите податоци и регистрирајте се.
  3. Создајте сметка на SocialGames.
  4. Сега завршете ги едноставните социјални задачи за да заработите записи.
  5. Исто така, заработете повеќе записи за секој упат.
  6. Победниците на 1-во и 2-то место ќе добијат по Xtreme Rarity NFT,  3-то и 7-то место ќе добијат Glorious Rarity NFT секој, победниците на 8-мо и 15-то место ќе добијат секој Егзотична реткост NFT и победниците од 16-то до 30-то место секој ќе добие Редок NFT.
Не заборавајте да не следите на Twitter, Telegram и засилувач; Фејсбук и претплатете се на нашиот билтен за да добивате нови airdrops!

Барања:

Потребна е е-пошта

Исто така види: Thorstarter Airdrop » Побарајте бесплатни XRUNE токениPaul Allen
Paul Allen
Пол Ален е искусен ентузијаст за криптовалути и експерт во крипто просторот кој истражува блокчејн и криптовалути повеќе од една деценија. Тој беше страстен застапник на блокчејн технологијата, а неговата експертиза во областа беше непроценлива за многу инвеститори, стартапи и бизниси. Со своето длабоко познавање на крипто-индустријата, тој успеа успешно да инвестира и тргува низ широк спектар на криптовалути низ годините. Пол е, исто така, почитуван финансиски писател и говорник, кој редовно се појавува во водечките деловни публикации, давајќи стручни совети и увиди за блокчејн технологијата, иднината на парите и придобивките и потенцијалот на децентрализираната економија. Пол го основаше блогот Crypto Airdrops List за да го сподели своето знаење за постојано менувачкиот свет на крипто и да им помогне на луѓето да останат на врвот на најновите случувања во вселената.