Valkyrie Protocol Airdrop » Побарајте бесплатни VKR токени

Valkyrie Protocol Airdrop » Побарајте бесплатни VKR токени
Paul Allen

Протоколот Valkyrie е протокол за активирање на Dapp дизајниран да им помогне на протоколите ефикасно да се стартуваат. Протоколите можат да креираат кампањи кои нудат награди за социјално упатување. Корисниците можат да учествуваат во проектот и да бидат изложени на нови проекти и да бидат поттикнати да експериментираат, а исто така да ги упатуваат кампањите на други.

Исто така види: Пристанишен протокол Airdrop » Побарајте бесплатни HARBOR токени

Протоколот Valkyrie доставува вкупно 100.500.000 VKR на учесниците на LUNA. Вкупно 100.000.000 VKR се доделени на LUNA stakers и 500.000 VKR се доделени за кампањата за започнување на настанот на протоколот Valkyrie. Исто така, заработете до 100 VKR за упатување на вашите пријатели.

Исто така види: SUKU Airdrop » Побарајте бесплатни ETH токени (~ 4,75 $) Водич чекор-по-чекор:

Airdrop 1: VKR to LUNA stakers (100.000.000 VKR)

 1. Посетете ја контролната табла на Valkyrie Protocol.
 2. Поврзете го вашиот паричник Terra.
 3. Ако ги исполнувате условите, ќе можете да побарате бесплатен VKR.
 4. A вкупно 50.000.000 VKR се доделени на LUNA акционерите врз основа на ненајавен датум на снимка.
 5. Дополнителни 50.000.000 VKR ќе бидат линеарно дистрибуирани до LUNA актери во период од 2 години врз основа на слика направена на секои 20 блокови0000.
 6. За повеќе информации во врска со airdrop, видете ја оваа статија Медиум.

Airdrop 2: Launch настан (500.000 VKR)

 1. Посетете ја страницата за кампањата на Valkyrie Protocol.
 2. Поврзете го вашиот паричник Terra.
 3. Проверете дали веќе сте вложиле најмалку 10 LUNA.
 4. Сега купете и депонирајте 50 VKR. Овие монети ќе бидат вратенипо 7 дена.
 5. Ќе добиете 20 VKR.
 6. Заработете и до 100 VKR за упатување на вашите пријатели.
 7. Настанот ќе биде завршен штом ќе се потроши фондот на награди .
 8. За повеќе информации во врска со airdrop, видете ја оваа статија Медиум.Paul Allen
Paul Allen
Пол Ален е искусен ентузијаст за криптовалути и експерт во крипто просторот кој истражува блокчејн и криптовалути повеќе од една деценија. Тој беше страстен застапник на блокчејн технологијата, а неговата експертиза во областа беше непроценлива за многу инвеститори, стартапи и бизниси. Со своето длабоко познавање на крипто-индустријата, тој успеа успешно да инвестира и тргува низ широк спектар на криптовалути низ годините. Пол е, исто така, почитуван финансиски писател и говорник, кој редовно се појавува во водечките деловни публикации, давајќи стручни совети и увиди за блокчејн технологијата, иднината на парите и придобивките и потенцијалот на децентрализираната економија. Пол го основаше блогот Crypto Airdrops List за да го сподели своето знаење за постојано менувачкиот свет на крипто и да им помогне на луѓето да останат на врвот на најновите случувања во вселената.