WEYU Airdrop » Побарајте бесплатни WEYU токени

WEYU Airdrop » Побарајте бесплатни WEYU токени
Paul Allen

Мисијата на WEYU е да го поттикне масовното прифаќање на незаменливи токени до секојдневниот интернет корисник. WEYU е првата платформа со повеќе синџири во светот дизајнирана специјално за пазарот за препродажба на NFT. Со оглед на тоа што токенизацијата на предмети како што се колекционерски предмети, уметност, музика, содржина, имот и сè што е измеѓу станува норма, WEYU верува дека превртната точка за масовно усвојување ќе дојде од едноставни за употреба платформи кои се грижат за просечниот интернет корисник .

WEYU доставува вкупно 25.000.000 WEYU за учесниците во airdrop. Поврзете го вашиот паричник Sollet, поврзете ја вашата сметка на Telegram и испратете ја вашата е-пошта за да добиете три билети и исто така да ги завршите опционалните социјални задачи за да добиете дополнителни билети. Добијте и по два билети за секој упат. Вкупниот airdrop pool ќе биде распределен пропорционално на бројот на билети што ги поседува учесникот. Еден среќен учесник ќе добива и NFT секој ден додека не заврши airdrop.

Водич чекор-по-чекор:
 1. Посетете ја страницата за воздух WEYU.
 2. Кликнете на „Поврзи паричник“ и изберете „Солана“.
 3. Сега кликнете на „Sollet“ и поврзете го вашиот паричник Sollet.
 4. Поврзете ја вашата сметка на Telegram и испратете ја вашата адреса за е-пошта.
 5. Ќе добиете три билети.
 6. Завршете ги другите опционални социјални задачи од страницата airdrop за да добиете дополнителни билети
 7. Исто така, добијте два билети за секој упат до максимум 100 билети.
 8. Вкупен базен на airdrop од 25.000.000 WEYU ќе бидат распределени пропорционално на бројот на билети што ги поседува учесникот.
 9. Дополнителна награда од еден WEYU NFT, исто така, ќе се доделува секој ден на еден среќен учесник до завршувањето на аердропот.
 10. За повеќе информации во врска со airdrop, видете ја оваа статија Медиум.
Не заборавајте да не следите на Twitter, Telegram и засилувач; Фејсбук и претплатете се на нашиот билтен за да добивате нови airdrops!

Барања:

Потребна е телеграма

Исто така види: Потенцијален Superfluid Airdrop » Како да се квалификувате?
 • Наведете корисничко име при регистрација

Потребна е е-пошта

Исто така види: IUNO Airdrop » Побарајте 50 бесплатни IUNIT токени (~ $10 + $5 по ref)Paul Allen
Paul Allen
Пол Ален е искусен ентузијаст за криптовалути и експерт во крипто просторот кој истражува блокчејн и криптовалути повеќе од една деценија. Тој беше страстен застапник на блокчејн технологијата, а неговата експертиза во областа беше непроценлива за многу инвеститори, стартапи и бизниси. Со своето длабоко познавање на крипто-индустријата, тој успеа успешно да инвестира и тргува низ широк спектар на криптовалути низ годините. Пол е, исто така, почитуван финансиски писател и говорник, кој редовно се појавува во водечките деловни публикации, давајќи стручни совети и увиди за блокчејн технологијата, иднината на парите и придобивките и потенцијалот на децентрализираната економија. Пол го основаше блогот Crypto Airdrops List за да го сподели своето знаење за постојано менувачкиот свет на крипто и да им помогне на луѓето да останат на врвот на најновите случувања во вселената.