YFDAI Airdrop » Побарајте бесплатни YF-DAI токени

YFDAI Airdrop » Побарајте бесплатни YF-DAI токени
Paul Allen

YFDAI е цел DeFi екосистем без дозвола што ги комбинира Staking & засилувач; Земјоделски услуги и наскоро, услуги за заеми/позајмување, SafePredict и осигурување заедно со сопствен DEX наречен SafeSwap и сопствен LaunchPad каде легитимните проекти во просторот DeFi можат да ги лансираат своите нови проверени проекти со ревизии на договори, заклучена ликвидност и заклучени токени за развој на време. -Ослободете паметни договори.

YFDAI доставува вкупно 21.000.000 SSGT токени на имателите, акционерите и фармерите на YF-DAI. Држете, влоговите или фармате како што е споменато во чекорите подолу за да се квалификувате да добивате бесплатни SSGT награди. Корисниците кои не ги продале или преместиле своите награди ќе добијат дополнителни награди. Наградите ќе се распределуваат подеднакво секој месец во текот на шест месеци.

Водич чекор-по-чекор:
  1. Држете YF-DAI во приватен паричник или влог или фарма YF -DAI.
  2. Првата снимка е направена на 9 март 2021 година и корисниците кои имале YF-DAI во ова време ќе добијат SSGT во сооднос од 1 YF-DAI: 1250 SSGT и корисниците кои удираат или се занимавале со земјоделство YF-DAI во ова време ќе добие SSGT во сооднос од 1 YF-DAI : 1350.
  3. Носителите помеѓу 9 март 2021 година и 16 март 2021 година ќе добијат SSGT во сооднос од 1 YF-DAI : 1100 SSGT и корисниците кои уделуваат или фармаат во ова време ќе добиваат SSGT во сооднос од 1 YF-DAI: 1150 SSGT.
  4. Корисниците кои поседуваат, уделуваат или фармаат YF-DAI по 16 март 2021 година, ќене ги исполнувате условите за airdrop.
  5. Наградите ќе бидат подеднакво распределени секој месец во текот на шест месеци.
  6. Нема минимум YF-DAI што треба да го имате за да ги исполнувате условите за airdrop .
  7. Сопствениците на SSGT кои не го продале или преместиле SSGT во текот на шестмесечниот период на дистрибуција ќе добијат бонус од 5% од нивниот вкупен SSGT airdrop и YF-DAI учесници и фармери кои не продале, се преселиле , неулогите или неотстранетите LP токени од фармите ќе добијат бонус од 10% од нивниот вкупен SSGT airdrop. Бонусните токени ќе се дистрибуираат по првичниот шестмесечен период на дистрибуција.
  8. Неподигнатиот SSGT од базенот airdrop ќе се дистрибуира до базенот за влогови.
  9. За повеќе информации во врска со airdrop, видете го овој медиум статија.Paul Allen
Paul Allen
Пол Ален е искусен ентузијаст за криптовалути и експерт во крипто просторот кој истражува блокчејн и криптовалути повеќе од една деценија. Тој беше страстен застапник на блокчејн технологијата, а неговата експертиза во областа беше непроценлива за многу инвеститори, стартапи и бизниси. Со своето длабоко познавање на крипто-индустријата, тој успеа успешно да инвестира и тргува низ широк спектар на криптовалути низ годините. Пол е, исто така, почитуван финансиски писател и говорник, кој редовно се појавува во водечките деловни публикации, давајќи стручни совети и увиди за блокчејн технологијата, иднината на парите и придобивките и потенцијалот на децентрализираната економија. Пол го основаше блогот Crypto Airdrops List за да го сподели своето знаење за постојано менувачкиот свет на крипто и да им помогне на луѓето да останат на врвот на најновите случувања во вселената.