Dash 2 Trade Airdrop » Kërkoni argumentet D2T falas

Dash 2 Trade Airdrop » Kërkoni argumentet D2T falas
Paul Allen

Dash 2 Trade është një platformë e klasit botëror të kriptoanalitikës dhe tregtisë sociale që e bën më të lehtë për investitorët të marrin vendime të informuara. Në qendër të ekosistemit Dash 2 Trade është shenja D2T. Platforma Dash 2 Trade do të mundësohet plotësisht nga token D2T që do të lëshohet si një shenjë ERC-20 në Rrjetin Ethereum. Ai u jep përdoruesve akses në platformën e analitikës së kriptove, sinjalet dhe veçoritë e tregtimit social.

Dash 2 Trade po dhuron një total prej 3,000 USDT për pjesëmarrësit me fat. Regjistrohuni për dhuratën dhe plotësoni detyra të thjeshta për të fituar hyrje. Gjithashtu fitoni më shumë hyrje për çdo referim. Gjithsej 10 pjesëmarrës do të zgjidhen rastësisht për të fituar 300 USDT secili.

Shiko gjithashtu: Potenciali Tally Ho Airdrop » Si të kualifikoheni? Udhëzues hap pas hapi:
  1. Vizitoni faqen e dhuratave Dash2Trade.
  2. Dorëzojeni. detajet tuaja dhe regjistrohuni.
  3. Tani plotësoni detyra të thjeshta për të fituar hyrje.
  4. Gjithashtu fitoni më shumë hyrje për çdo referim.
  5. Një total prej 10 pjesëmarrësish do të zgjidhen rastësisht për fitoni 300 USDT secili.
Mos harroni të na ndiqni në Twitter, Telegram dhe amp; Facebook dhe abonohuni në buletinin tonë për të marrë airdrops të reja!

Kërkesat:

Kërkohet e-mail

Shiko gjithashtu: Traxia Airdrop » Kërkoni argumentet TMT falasPaul Allen
Paul Allen
Paul Allen është një entuziast me përvojë i kriptomonedhave dhe ekspert në hapësirën e kriptomonedhave, i cili ka eksploruar blockchain dhe kriptomonedhën për më shumë se një dekadë. Ai ka qenë një avokat i pasionuar i teknologjisë blockchain dhe ekspertiza e tij në këtë fushë ka qenë e paçmueshme për shumë investitorë, startup dhe biznese. Me njohuritë e tij të thella për industrinë e kriptove, ai ka qenë në gjendje të investojë dhe tregtojë me sukses në një spektër të gjerë kriptomonedhash gjatë viteve. Paul është gjithashtu një shkrimtar dhe folës i respektuar financiar, i cili shfaqet rregullisht në botimet kryesore të biznesit, duke ofruar këshilla dhe njohuri ekspertësh mbi teknologjinë blockchain, të ardhmen e parasë dhe përfitimet dhe potencialin e ekonomisë së decentralizuar. Paul ka themeluar blogun Crypto Airdrops List për të ndarë njohuritë e tij rreth botës gjithnjë në ndryshim të kriptove dhe për të ndihmuar njerëzit të qëndrojnë në krye të zhvillimeve më të fundit në hapësirë.