Potencial OpenSea Airdrop » Si të kualifikoheni?

Potencial OpenSea Airdrop » Si të kualifikoheni?
Paul Allen

OpenSea është një treg "peer-to-peer" për koleksionet kripto dhe tokenat jo të këmbyeshëm. Ai përfshin koleksione, artikuj lojrash dhe mallra të tjera virtuale të mbështetura nga një blockchain.

Shiko gjithashtu: ICON Airdrop » Kërkoni argumente falas ICX

OpenSea nuk ka ende një token dhe mund të nisë një të tillë në të ardhmen. Ka spekulime se ata mund të bëjnë një airdrop për përdoruesit që kanë blerë ose shitur NFT në platformë.

Udhëzues hap pas hapi:
  1. Vizitoni faqen e internetit të OpenSea.
  2. Lidhni portofolin tuaj Ethereum.
  3. Blini ose shisni NFT në platformë.
  4. Ka shumë gjasa që ata të mund të lëshojnë tokenin e tyre në të ardhmen dhe mund ta lëshojnë atë në të kaluarën përdoruesit që kanë ndërvepruar me platformën.
  5. Ju lutemi, vini re se nuk ka asnjë garanci që ata do të bëjnë një airdrop dhe se do të lëshojnë tokenin e tyre. Është vetëm spekulim.

Jeni të interesuar për më shumë projekte që nuk kanë ende asnjë shenjë dhe mund të transmetojnë potencialisht një shenjë qeverisjeje te përdoruesit e hershëm në të ardhmen? Pastaj shikoni listën tonë të airdrops potenciale retroaktive për të mos humbur në Airdrop tjetër DeFi!

Shiko gjithashtu: Potenciali The Granary Airdrop » Si të kualifikoheni?Paul Allen
Paul Allen
Paul Allen është një entuziast me përvojë i kriptomonedhave dhe ekspert në hapësirën e kriptomonedhave, i cili ka eksploruar blockchain dhe kriptomonedhën për më shumë se një dekadë. Ai ka qenë një avokat i pasionuar i teknologjisë blockchain dhe ekspertiza e tij në këtë fushë ka qenë e paçmueshme për shumë investitorë, startup dhe biznese. Me njohuritë e tij të thella për industrinë e kriptove, ai ka qenë në gjendje të investojë dhe tregtojë me sukses në një spektër të gjerë kriptomonedhash gjatë viteve. Paul është gjithashtu një shkrimtar dhe folës i respektuar financiar, i cili shfaqet rregullisht në botimet kryesore të biznesit, duke ofruar këshilla dhe njohuri ekspertësh mbi teknologjinë blockchain, të ardhmen e parasë dhe përfitimet dhe potencialin e ekonomisë së decentralizuar. Paul ka themeluar blogun Crypto Airdrops List për të ndarë njohuritë e tij rreth botës gjithnjë në ndryshim të kriptove dhe për të ndihmuar njerëzit të qëndrojnë në krye të zhvillimeve më të fundit në hapësirë.