The Sandbox Airdrop » Kërkoni argumentet SAND falas

The Sandbox Airdrop » Kërkoni argumentet SAND falas
Paul Allen

Sandbox është një botë virtuale ku lojtarët mund të krijojnë, zotërojnë dhe fitojnë para nga përvojat e tyre të lojërave në blockchain Ethereum duke përdorur kodin e shërbimeve të platformës SAND.

Sandbox po lëshon një total prej 100,000 SAND deri në 10,000 pjesëmarrës me fat. Krijoni një llogari në FTX dhe Sandbox, plotësoni verifikimin e nivelit 2 në FTX, tregtoni të paktën 1 token SAND në FTX dhe dorëzoni të dhënat tuaja në formularin e regjistrimit për një shans për të fituar 10 argumente SAND.

Shiko gjithashtu: Raicoin Airdrop » Pretendoni 15 argumente falas RAI (~ 1 $ + ref) Hap pas- Udhëzues hapash:
  1. Krijoni një llogari në FTX.
  2. Përfundoni verifikimin e nivelit 2.
  3. Tregtoni të paktën 1 SAND në FTX.
  4. Krijo një llogari në Sandbox.
  5. Dorëzoni të dhënat tuaja në këtë formular dhurimi.
  6. Një total prej 10,000 pjesëmarrësish do të zgjidhen rastësisht për të fituar nga 10 SAND secili.
  7. Për më shumë informacion në lidhje me dhuratën, shikoni këtë artikull.
Mos harroni të na ndiqni në Twitter, Telegram dhe amp; Facebook dhe abonohuni në buletinin tonë për të marrë airdrops të reja!

Kërkesat:

Kërkohet KYC

E-Mail kërkohet

Shiko gjithashtu: LooksRare Airdrop » Kërkoni deri në 10,000 argumente falas LOOKSPaul Allen
Paul Allen
Paul Allen është një entuziast me përvojë i kriptomonedhave dhe ekspert në hapësirën e kriptomonedhave, i cili ka eksploruar blockchain dhe kriptomonedhën për më shumë se një dekadë. Ai ka qenë një avokat i pasionuar i teknologjisë blockchain dhe ekspertiza e tij në këtë fushë ka qenë e paçmueshme për shumë investitorë, startup dhe biznese. Me njohuritë e tij të thella për industrinë e kriptove, ai ka qenë në gjendje të investojë dhe tregtojë me sukses në një spektër të gjerë kriptomonedhash gjatë viteve. Paul është gjithashtu një shkrimtar dhe folës i respektuar financiar, i cili shfaqet rregullisht në botimet kryesore të biznesit, duke ofruar këshilla dhe njohuri ekspertësh mbi teknologjinë blockchain, të ardhmen e parasë dhe përfitimet dhe potencialin e ekonomisë së decentralizuar. Paul ka themeluar blogun Crypto Airdrops List për të ndarë njohuritë e tij rreth botës gjithnjë në ndryshim të kriptove dhe për të ndihmuar njerëzit të qëndrojnë në krye të zhvillimeve më të fundit në hapësirë.