Wisp Project Hard Fork » Të gjitha informacionet, data e fotografisë dhe amp; lista e shkëmbimeve të mbështetura

Wisp Project Hard Fork » Të gjitha informacionet, data e fotografisë dhe amp; lista e shkëmbimeve të mbështetura
Paul Allen

Wisp Project është një fork i SpectreCoin që synon të përmirësojë transparencën e zhvilluesve dhe të rrisë besimin e komunitetit.

Shiko gjithashtu: Superset Airdrop » Kërkoni SUPER argumente falas

Për shkak të shumë konflikteve të brendshme midis zhvilluesve të SpectreCoin (XSPEC), një monedhë e re e quajtur WISP do të jetë duke hequr XSPEC dhe ekipi i zhvilluesit do të ndahet. E gjithë kjo është përshkallëzuar nga një ndarje e mëparshme miqësore ku të dyja palët ranë dakord të ndihmonin njëra-tjetrën.

Me pak fjalë, Mandica (udhëheqësi i SpectreCoin dev) thotë se zhvilluesi @jbg u pagua nga komuniteti për të ofruar një përditësim GUI për portofolin dhe që @bryce të punojë në stealth staking. Ajo pretendon se jo vetëm që @jbg nuk ka dhënë përditësimet, por ai ka refuzuar të tregojë ndonjë provë të punës për ta kur Mandica kërkoi t'i shihte. @jbg mohon akuzat, duke thënë se çdo pagesë që ai ka marrë ishte për punë të përgjithshme në kod, jo posaçërisht për portofolin e ri 1.4. Në thelb, ai e quajti Mandica një gënjeshtar dhe lufta u përshkallëzua shpejt.

Mbajtësit e XSPEC do të marrin WISP në një raport 1:1. Data e kalimit do të shpallet më vonë.

Udhëzues hap pas hapi:

1. Mbani monedhat tuaja XSPEC në një portofol SpectreCoin ose WISP në momentin e pirunit.

Shiko gjithashtu: Candy Cash Airdrop » Kërkoni argumentet CANDY falas (~ 20 dollarë)

2. Nëse nuk keni ende një portofol SpectreCoin, mund ta shkarkoni këtu.

3. Data e saktë e fotografisë do të shpallet.

Mohimi i përgjegjësisë : Ne listojmë hardforks vetëm për qëllime informative. Ne nuk jemi në gjendje të sigurohemi që forcat e forta janë të ligjshme. Ne duam vetëm të rendisimmundësia e një uljeje falas. Pra, qëndroni të sigurt dhe sigurohuni që të kërkoni pirunët me një çelës privat të një portofoli bosh.
Paul Allen
Paul Allen
Paul Allen është një entuziast me përvojë i kriptomonedhave dhe ekspert në hapësirën e kriptomonedhave, i cili ka eksploruar blockchain dhe kriptomonedhën për më shumë se një dekadë. Ai ka qenë një avokat i pasionuar i teknologjisë blockchain dhe ekspertiza e tij në këtë fushë ka qenë e paçmueshme për shumë investitorë, startup dhe biznese. Me njohuritë e tij të thella për industrinë e kriptove, ai ka qenë në gjendje të investojë dhe tregtojë me sukses në një spektër të gjerë kriptomonedhash gjatë viteve. Paul është gjithashtu një shkrimtar dhe folës i respektuar financiar, i cili shfaqet rregullisht në botimet kryesore të biznesit, duke ofruar këshilla dhe njohuri ekspertësh mbi teknologjinë blockchain, të ardhmen e parasë dhe përfitimet dhe potencialin e ekonomisë së decentralizuar. Paul ka themeluar blogun Crypto Airdrops List për të ndarë njohuritë e tij rreth botës gjithnjë në ndryshim të kriptove dhe për të ndihmuar njerëzit të qëndrojnë në krye të zhvillimeve më të fundit në hapësirë.