MurAll Airdrop » Побарајте до 1.048.576 бесплатни токени PAINT (~ 2.200 долари)

MurAll Airdrop » Побарајте до 1.048.576 бесплатни токени PAINT (~ 2.200 долари)
Paul Allen

MurAll е дигитален заеднички дигитален мурал/платно/ѕид на кој може да црта секој каде било, без ограничувања за тоа што можете да нацртате. Целиот етос на проектот MurAll е дека се вклопува со блокчејн наративот за неутрално место кое не филтрира, цензурира или запира каква било трансакција.

MurAll испраќа бесплатни токени PAINT на NFT уметниците и носителите на NFT. Потврдените NFT изведувачи од Known Origin, Rarible, SuperRare и Async Art и сопствениците на NFT компатибилни со ERC-721 имаат право да поднесат барање за airdrop. Снимката на изведувачите на NFT е направена на 15 ноември 2020 година, а снимката на сопствениците на NFT е направена на 18 декември 2020 година. Подобните изведувачи на NFT можат да побараат 1.048.576 PAINT, а имателите на NFT можат да поднесат 193.537 PAINT. :

  1. Посетете ја веб-локацијата MurAll.
  2. Поврзете го вашиот паричник Metamask.
  3. Ако ги исполнувате условите, тогаш можете да ги побарате вашите токени PAINT.
  4. 5>Сликот на потврдените NFT изведувачи од Known Origin, Rarible, SuperRare и Async Art е направена на 15-ти ноември 2020 година, а снимката од  сопствениците на NFT е снимена на 18 декември 2020 година. користеле NFT компатибилни со ERC-721 и имале повеќе дојдовни отколку појдовни трансакции со споменатите NFT за да ги исполнуваат условите.
  5. Учесниците што ги исполнуваат условите имаат рок до 22-ри јануари 2022 година да ги поднесат наградите.
  6. За повеќе информации во врска со на airdrop, проверете ја страницата MurALL ЧПП.Paul Allen
Paul Allen
Пол Ален е искусен ентузијаст за криптовалути и експерт во крипто просторот кој истражува блокчејн и криптовалути повеќе од една деценија. Тој беше страстен застапник на блокчејн технологијата, а неговата експертиза во областа беше непроценлива за многу инвеститори, стартапи и бизниси. Со своето длабоко познавање на крипто-индустријата, тој успеа успешно да инвестира и тргува низ широк спектар на криптовалути низ годините. Пол е, исто така, почитуван финансиски писател и говорник, кој редовно се појавува во водечките деловни публикации, давајќи стручни совети и увиди за блокчејн технологијата, иднината на парите и придобивките и потенцијалот на децентрализираната економија. Пол го основаше блогот Crypto Airdrops List за да го сподели своето знаење за постојано менувачкиот свет на крипто и да им помогне на луѓето да останат на врвот на најновите случувања во вселената.