Solanium Airdrop » Побарајте бесплатни SLIM токени

Solanium Airdrop » Побарајте бесплатни SLIM токени
Paul Allen

Solanium е децентрализирана платформа на блокчејнот Solana. Платформата ќе воведе децентрализирано прибирање финансиски средства, временски пондерирана токена класификација и гласање за управување со екосистемот Солана. Платформата ќе биде се-во-едно решение за Солана, со интегриран паричник, DEX и управување со трансакции. Сите главни паричници на Солана ќе бидат поддржани. Платформата ќе го прошири секој поврзан паричник со вградено управување со паричникот.

Соланиум испушта вкупно 1.000.000 SLIM на учесниците во airdrop. Поврзете го вашиот паричник Sollet, поврзете ја вашата сметка на Telegram и испратете ја вашата е-пошта за да добиете еден билет. Добијте и по еден билет за секој упат. Вкупниот airdrop pool ќе биде распределен пропорционално на бројот на билети што ги поседува учесникот.

Водич чекор-по-чекор:
  1. Посетете ја страницата Solanium airdrop.
  2. Поврзете го вашиот паричник Sollet. Направете една од овде ако веќе немате.
  3. Сега кликнете на „Потврди паричник“ за да го потврдите вашиот паричник.
  4. Поврзете ја вашата сметка на Telegram и испратете ја вашата адреса на е-пошта.
  5. Ќе добиете еден билет.
  6. Следете ги на Твитер, ретвитирајте го овој твит, означете најмалку тројца пријатели и испратете го вашиот линк за ретвит на страницата airdrop за да добиете дополнителен билет. (Незадолжително)
  7. Исто така, добијте по еден билет за секое упатување.
  8. Вкупниот airdrop базен од 1.000.000 SLIM ќе биде распределен пропорционално на бројот на билети што ги поседува учесникот.
  9. Заповеќе информации во врска со airdrop, видете ја оваа статија Медиум.
Не заборавајте да не следите на Twitter, Telegram и засилувач; Фејсбук и претплатете се на нашиот билтен за да добивате нови airdrops!

Барања:

Исто така види: LikeCoin Airdrop » Побарајте бесплатни токени LIKE

Потребна е телеграма

  • Наведете корисничко име при регистрација

Потребна е е-пошта

Исто така види: Revuto Airdrop » Побарајте 10 бесплатни R токени (~ $1,2 + ref)Paul Allen
Paul Allen
Пол Ален е искусен ентузијаст за криптовалути и експерт во крипто просторот кој истражува блокчејн и криптовалути повеќе од една деценија. Тој беше страстен застапник на блокчејн технологијата, а неговата експертиза во областа беше непроценлива за многу инвеститори, стартапи и бизниси. Со своето длабоко познавање на крипто-индустријата, тој успеа успешно да инвестира и тргува низ широк спектар на криптовалути низ годините. Пол е, исто така, почитуван финансиски писател и говорник, кој редовно се појавува во водечките деловни публикации, давајќи стручни совети и увиди за блокчејн технологијата, иднината на парите и придобивките и потенцијалот на децентрализираната економија. Пол го основаше блогот Crypto Airdrops List за да го сподели своето знаење за постојано менувачкиот свет на крипто и да им помогне на луѓето да останат на врвот на најновите случувања во вселената.