Solanium Airdrop » Kërkoni argumente SLIM falas

Solanium Airdrop » Kërkoni argumente SLIM falas
Paul Allen

Solanium është një platformë e decentralizuar në blockchain Solana. Platforma do të prezantojë mbledhjen e decentralizuar të fondeve, aksionet e peshuara në kohë dhe votimin e qeverisjes në ekosistemin Solana. Platforma do të jetë një zgjidhje gjithëpërfshirëse për Solanën, me një portofol të integruar, DEX dhe menaxhim transaksionesh. Të gjitha kuletat kryesore Solana do të mbështeten. Platforma do të zgjerojë çdo portofol të lidhur me menaxhimin e portofolit në linjë.

Solaniumi po lëshon në ajër një total prej 1,000,000 SLIM për pjesëmarrësit në airdrop. Lidhni portofolin tuaj Sollet, lidhni llogarinë tuaj Telegram dhe dërgoni emailin tuaj për të marrë një biletë. Merrni gjithashtu një biletë për çdo referim. Totali i pishinës së airdrop do të shpërndahet në proporcion me numrin e biletave që mban një pjesëmarrës.

Shiko gjithashtu: BeatzCoin Airdrop » Kërkoni argumente falas BTZCspt Udhëzues hap pas hapi:
  1. Vizitoni faqen Solanium airdrop.
  2. Lidhni portofolin tuaj Sollet. Krijo një nga këtu nëse nuk e ke tashmë.
  3. Tani kliko "Verifiko portofolin" për të verifikuar portofolin tënd.
  4. Lidh llogarinë tënde në Telegram dhe dërgo adresën tënde të emailit.
  5. Do të merrni një biletë.
  6. Ndiqni ata në Twitter, ritweetoni këtë cicërimë, etiketoni të paktën tre miq dhe dërgoni lidhjen tuaj të retweet-it në faqen airdrop për të marrë një biletë shtesë. (Opsionale)
  7. Merrni gjithashtu një biletë për çdo referim.
  8. Një grup total airdrop prej 1,000,000 SLIM do të shpërndahet proporcionalisht me numrin e biletave që mban një pjesëmarrës.
  9. Përmë shumë informacion në lidhje me airdrop, shikoni këtë artikull të Medium.
Mos harroni të na ndiqni në Twitter, Telegram, & Facebook dhe abonohuni në buletinin tonë për të marrë airdrops të reja!

Kërkesat:

Telegrami kërkohet

Shiko gjithashtu: Karate Combat Airdrop » Kërkoni argumente KARATE falas
  • Jepni emrin e përdoruesit në regjistrim

Kërkohet e-mail
Paul Allen
Paul Allen
Paul Allen është një entuziast me përvojë i kriptomonedhave dhe ekspert në hapësirën e kriptomonedhave, i cili ka eksploruar blockchain dhe kriptomonedhën për më shumë se një dekadë. Ai ka qenë një avokat i pasionuar i teknologjisë blockchain dhe ekspertiza e tij në këtë fushë ka qenë e paçmueshme për shumë investitorë, startup dhe biznese. Me njohuritë e tij të thella për industrinë e kriptove, ai ka qenë në gjendje të investojë dhe tregtojë me sukses në një spektër të gjerë kriptomonedhash gjatë viteve. Paul është gjithashtu një shkrimtar dhe folës i respektuar financiar, i cili shfaqet rregullisht në botimet kryesore të biznesit, duke ofruar këshilla dhe njohuri ekspertësh mbi teknologjinë blockchain, të ardhmen e parasë dhe përfitimet dhe potencialin e ekonomisë së decentralizuar. Paul ka themeluar blogun Crypto Airdrops List për të ndarë njohuritë e tij rreth botës gjithnjë në ndryshim të kriptove dhe për të ndihmuar njerëzit të qëndrojnë në krye të zhvillimeve më të fundit në hapësirë.