StarTerra Airdrop » Побарајте минимум 100 бесплатни STT токени (~ $14)

StarTerra Airdrop » Побарајте минимум 100 бесплатни STT токени (~ $14)
Paul Allen

StarTerra е првата гејмифицирана подлога за лансирање на Terra Blockchain каде што можете да Play2Earn додека користите NFT. Природниот токен на платформата StarTerra (STT) е пренослив приказ на припишаните функции за управување и помош наведени во платформата StarTerra, и кој е дизајниран да се користи исклучиво како интероперабилен токен за комунални услуги на платформата.

StarTerra пушта 2% од вкупното снабдување на учесниците на LUNA, давателите на bLUNA. Снимката е направена на 18 август 2021 година на висина на блок 4186200. Дополнителен 1% од вкупната понуда е доделен на членовите на заедницата на белата листа.

Водич чекор-по-чекор:

Airdrop 1: 3.000.000 STT

Исто така види: Потенцијален ZKX Airdrop » Како да се квалификувате?
 1. Посетете ја страницата за приговор на StarTerra airdrop.
 2. Поврзете го вашиот паричник Terra.
 3. Вкупно 3 милиони до LUNA акционери, даватели на bLUNA и членови на заедницата на белата листа.
 4. 1M STT е доделен на LUNA акционерите, 1M STT на давателите на bLUNA и 1M на членовите на заедницата на белата листа.
 5. Сликата на LUNA актери и давателите на bLUNA направено е на 18 август 2021 година на висина на блокот 4186200.
 6. Корисниците кои вложиле најмалку 100 LUNA или обезбедиле најмалку 100 bLUNA на Anchor протоколот до датумот на снимката, се подобни за пуштање во воздух.
 7. Бројот на токени што можете да ги барате ќе се заснова на формула развиена од StarTerra.
 8. Вкупно 10.000 членови на заедницата ќе го добијат airdrop-от на заедницата на белата листасо 100 STT по корисник.
 9. Наведениот airdrop на заедницата е поделен на 4 групи:
  • 200 места ќе одат во Топ 200 меми кои се создадени со помош на ознаките @StarTerra_io #airdrop $STT. Победниците ќе бидат избрани на крајот од кампањата и нивните меми ќе бидат споделени со заедницата.
  • 1000 места ќе бидат доделени по случаен избор на нивните први 10.000 следбеници на Твитер.
  • 300 места ќе бидат подарено од KOL's кои го поддржаа Luna Ecosystem преку конкурси за нивното создавање.
  • 8000 места ќе бидат доделени по случаен избор на учесниците на белата листа на StarTerra x SweepWidget.
 10. The airdrop може да се побараат награди по лансирањето на нивната платформа.
 11. 25% од исфрлените токени може да се подигнат веднаш, уште 25% може да се отклучат кога корисникот ќе ги вложи своите токени во еден од нашите 3 базени базирани на фракции, уште 25% може да се отклучат кога корисникот го уделот STT во нивниот Договор за обложување на едно средство, а останатите 25% може да се подигнат откако корисникот ќе учествува во нивното прво IDO.
 12. За повеќе информации во врска со airdrop, видете го овој медиум статија.

Подарок 1: 100 STT за 8.000 среќни учесници

Исто така види: PulseChain Airdrop » Барајте бесплатни PLS токени
 1. Посетете ја страницата за подароци на StarTerra.
 2. Поднесете ги вашите податоци вклучувајќи ја и адресата на вашиот паричник Terra и пријавете се. Добијте Terra паричник од овде ако веќе немате.
 3. Сега завршете едноставни социјални задачи за да заработите записи.
 4. Вкупно8.000 победници ќе бидат избрани по случаен избор по доделувањето за да освојат по 100 STT.
 5. Победниците ќе мора да завршат неколку едноставни задачи на нивната платформа за да ги подигнат наградите.
 6. За повеќе информации во врска со доделувањето, видете ја оваа статија Медиум.Paul Allen
Paul Allen
Пол Ален е искусен ентузијаст за криптовалути и експерт во крипто просторот кој истражува блокчејн и криптовалути повеќе од една деценија. Тој беше страстен застапник на блокчејн технологијата, а неговата експертиза во областа беше непроценлива за многу инвеститори, стартапи и бизниси. Со своето длабоко познавање на крипто-индустријата, тој успеа успешно да инвестира и тргува низ широк спектар на криптовалути низ годините. Пол е, исто така, почитуван финансиски писател и говорник, кој редовно се појавува во водечките деловни публикации, давајќи стручни совети и увиди за блокчејн технологијата, иднината на парите и придобивките и потенцијалот на децентрализираната економија. Пол го основаше блогот Crypto Airdrops List за да го сподели своето знаење за постојано менувачкиот свет на крипто и да им помогне на луѓето да останат на врвот на најновите случувања во вселената.