StarTerra Airdrop » Kërko Min 100 argumente STT falas (~ 14 dollarë)

StarTerra Airdrop » Kërko Min 100 argumente STT falas (~ 14 dollarë)
Paul Allen

StarTerra është platforma e parë e lëshimit të gamifikuar për Terra Blockchain ku mund të Play2Earn duke përdorur NFT-të. Shenja origjinale e platformës StarTerra (STT) është një paraqitje e transferueshme e funksioneve të atribuuara të qeverisjes dhe shërbimeve të specifikuara në platformën StarTerra dhe e cila është projektuar për t'u përdorur vetëm si një shenjë e ndërveprueshme e shërbimeve në platformë.

Shiko gjithashtu: Potenciali Polymarket Airdrop » Si të kualifikoheni?

StarTerra po lëshon 2% të furnizimit total për aksionarët e LUNA, ofruesit e bLUNA. Fotografia u bë më 18 gusht 2021 në lartësinë e bllokut 4186200. Një shtesë prej 1% e furnizimit total u është ndarë anëtarëve të komunitetit në listën e bardhë.

Udhëzues hap pas hapi:

Airdrop 1: 3,000,000 STT

 1. Vizitoni faqen e pretendimit të StarTerra airdrop.
 2. Lidhni portofolin tuaj Terra.
 3. Një total prej 3 milion në LUNA stakers, ofruesit bLUNA dhe anëtarët e komunitetit të listuar në listën e bardhë.
 4. 1M STT u është caktuar aksionarëve LUNA, 1M STT ofruesve të bLUNA dhe 1M anëtarëve të komunitetit në listën e bardhë.
 5. Pamja e çastit e aksionarëve LUNA dhe ofruesve të bLUNA është marrë më 18 gusht 2021 në lartësinë e bllokut 4186200.
 6. Përdoruesit që kanë vendosur të paktën 100 LUNA ose kanë ofruar të paktën 100 bLUNA në Anchor Protocol deri në datën e fotografisë, kanë të drejtë për hedhjen në ajër.
 7. Numri i argumenteve që mund të pretendoni do të bazohet në një formulë të zhvilluar nga StarTerra.
 8. Një total prej 10,000 anëtarësh të komunitetit do të marrin airdrop të komunitetit në listën e bardhëme 100 STT për përdorues.
 9. Airdrop-i i komunitetit në listën e bardhë ndahet në 4 grupe:
  • 200 pika do të shkojnë te 200 memet më të mira që janë krijuar duke përdorur etiketat @StarTerra_io #airdrop $STT. Fituesit do të përzgjidhen në fund të fushatës dhe memet e tyre do të ndahen me komunitetin.
  • 1000 spote do t'u jepen në mënyrë rastësore 10,000 ndjekësve të tyre të parë në Twitter.
  • 300 spote do të jenë dhuruar nga KOL's të cilët kanë mbështetur Luna Ecosystem nëpërmjet konkurseve të krijimit të tyre.
  • 8000 spote do t'u jepen rastësisht pjesëmarrësve të fushatës së listës së bardhë StarTerra x SweepWidget.
 10. The airdrop shpërblimet mund të kërkohen me lëshimin e platformës së tyre.
 11. 25% e kodeve të hedhura në ajër mund të pretendohen menjëherë, 25% të tjera mund të zhbllokohen kur përdoruesi vendos aksionet e tij në një nga 3 grupet tona të bazuara në fraksione, 25% të tjera mund të zhbllokohen kur një përdorues vendos STT në kontratën e tij të aksioneve të vetme të aseteve dhe 25% e mbetur mund të kërkohet pasi një përdorues të marrë pjesë në IDO-në e tij të parë.
 12. Për më shumë informacion në lidhje me airdrop, shihni këtë Medium artikull.

Dhurata 1: 100 STT për 8000 pjesëmarrës me fat

Shiko gjithashtu: Potencial Gem Airdrop » Si të kualifikoheni?
 1. Vizito faqen e dhuratave StarTerra.
 2. Dërgo detajet duke përfshirë adresën tuaj të portofolit Terra dhe regjistrohuni. Merr një portofol Terra nga këtu nëse nuk e ke tashmë.
 3. Tani plotësoni detyra të thjeshta sociale për të fituar hyrje.
 4. Një total prej8000 fitues do të zgjidhen në mënyrë rastësore pas dhurimit për të fituar 100 STT secili.
 5. Fituesit do të duhet të kryejnë disa detyra të thjeshta në platformën e tyre për të kërkuar shpërblimet.
 6. Për më shumë informacion në lidhje me dhuratën, shih këtë artikull medium.Paul Allen
Paul Allen
Paul Allen është një entuziast me përvojë i kriptomonedhave dhe ekspert në hapësirën e kriptomonedhave, i cili ka eksploruar blockchain dhe kriptomonedhën për më shumë se një dekadë. Ai ka qenë një avokat i pasionuar i teknologjisë blockchain dhe ekspertiza e tij në këtë fushë ka qenë e paçmueshme për shumë investitorë, startup dhe biznese. Me njohuritë e tij të thella për industrinë e kriptove, ai ka qenë në gjendje të investojë dhe tregtojë me sukses në një spektër të gjerë kriptomonedhash gjatë viteve. Paul është gjithashtu një shkrimtar dhe folës i respektuar financiar, i cili shfaqet rregullisht në botimet kryesore të biznesit, duke ofruar këshilla dhe njohuri ekspertësh mbi teknologjinë blockchain, të ardhmen e parasë dhe përfitimet dhe potencialin e ekonomisë së decentralizuar. Paul ka themeluar blogun Crypto Airdrops List për të ndarë njohuritë e tij rreth botës gjithnjë në ndryshim të kriptove dhe për të ndihmuar njerëzit të qëndrojnë në krye të zhvillimeve më të fundit në hapësirë.