PavoCoin Airdrop » Pretendoni 7 argumente PAVO falas (~ 7 $ + 1 $ për ref)

PavoCoin Airdrop » Pretendoni 7 argumente PAVO falas (~ 7 $ + 1 $ për ref)
Paul Allen

PavoCoin është një kriptomonedhë e besueshme, inteligjente, e bazuar në Blockchain për bujqësinë që operon në Internetin e Gjërave.

PavoCoin po lëshon 7 token PAVO për këdo që i bashkohet atyre në Telegram. Pjesëmarrësit mund të fitojnë një tjetër shenjë PAVO për çdo referim të suksesshëm.

Udhëzues hap pas hapi:

1. Nisni botin Telegram

Shiko gjithashtu: BullPerks Airdrop » Kërkoni argumente falas BLP

2. Bashkohuni me grupin PAVO Telegram. (+7 PAVO)

3. Paraqisni emailin tuaj dhe adresën ETH te roboti.

4. Mund të fitoni 1 PAVO shtesë për referim.

5. Shenjat do të shpërndahen në shtator 2018.

Mos harroni të na ndiqni në Twitter, Telegram dhe amp; Facebook dhe abonohuni në buletinin tonë për të marrë airdrops të reja!

Kërkesat:

Telegrami kërkohet

Shiko gjithashtu: Metatime Airdrop » Kërkoni argumentet falas të MTC

Kërkohet e-mail
Paul Allen
Paul Allen
Paul Allen është një entuziast me përvojë i kriptomonedhave dhe ekspert në hapësirën e kriptomonedhave, i cili ka eksploruar blockchain dhe kriptomonedhën për më shumë se një dekadë. Ai ka qenë një avokat i pasionuar i teknologjisë blockchain dhe ekspertiza e tij në këtë fushë ka qenë e paçmueshme për shumë investitorë, startup dhe biznese. Me njohuritë e tij të thella për industrinë e kriptove, ai ka qenë në gjendje të investojë dhe tregtojë me sukses në një spektër të gjerë kriptomonedhash gjatë viteve. Paul është gjithashtu një shkrimtar dhe folës i respektuar financiar, i cili shfaqet rregullisht në botimet kryesore të biznesit, duke ofruar këshilla dhe njohuri ekspertësh mbi teknologjinë blockchain, të ardhmen e parasë dhe përfitimet dhe potencialin e ekonomisë së decentralizuar. Paul ka themeluar blogun Crypto Airdrops List për të ndarë njohuritë e tij rreth botës gjithnjë në ndryshim të kriptove dhe për të ndihmuar njerëzit të qëndrojnë në krye të zhvillimeve më të fundit në hapësirë.