Realbox Airdrop » Kërko 20 argumente REB falas

Realbox Airdrop » Kërko 20 argumente REB falas
Paul Allen

Realbox po përpiqet t'i bëjë investimet në pasuri të paluajtshme më të aksesueshme, të besueshme dhe fleksibël për të gjithë. Ato ofrojnë mundësi për të bashkë-investuar në një pjesë ose pjesë të aktiveve. Nëpërmjet Realbox, pasuritë e paluajtshme mund të konsiderohen si një NFT dhe portofoli i pasurive të paluajtshme mund të konsiderohet si një koleksion NFT-sh, i cili ruhet në një kontratë kasafortë. Më pas kasaforta ndahet në nën-njësi duke lëshuar shenja BEP20 që përfaqësojnë pronësinë e kasafortës.

Shiko gjithashtu: WikiBit Airdrop » Kërko 100 argumente falas të WikiBit (~ 1 $ + ref)

Realbox po lëshon 20 REB për përdoruesit e rinj që regjistrohen. Krijoni një llogari dhe verifikoni postën tuaj për të marrë 20 REB. Merr gjithashtu 5 REB për çdo referim.

Udhëzues hap pas hapi:
  1. Vizito faqen e regjistrimit të Realbox.
  2. Dorëzo të dhënat dhe regjistrohu.
  3. Verifikoni postën tuaj.
  4. Do të merrni 20 REB.
  5. Merrni gjithashtu 5 REB për çdo referim.
  6. Shpërblimet do të bllokohen deri në IDO e tyre.
Mos harroni të na ndiqni në Twitter, Telegram dhe amp; Facebook dhe abonohuni në buletinin tonë për të marrë airdrops të reja!

Kërkesat:

Shiko gjithashtu: Potenciali Aztec Airdrop » Si të kualifikoheni?

Kërkohet e-mail
Paul Allen
Paul Allen
Paul Allen është një entuziast me përvojë i kriptomonedhave dhe ekspert në hapësirën e kriptomonedhave, i cili ka eksploruar blockchain dhe kriptomonedhën për më shumë se një dekadë. Ai ka qenë një avokat i pasionuar i teknologjisë blockchain dhe ekspertiza e tij në këtë fushë ka qenë e paçmueshme për shumë investitorë, startup dhe biznese. Me njohuritë e tij të thella për industrinë e kriptove, ai ka qenë në gjendje të investojë dhe tregtojë me sukses në një spektër të gjerë kriptomonedhash gjatë viteve. Paul është gjithashtu një shkrimtar dhe folës i respektuar financiar, i cili shfaqet rregullisht në botimet kryesore të biznesit, duke ofruar këshilla dhe njohuri ekspertësh mbi teknologjinë blockchain, të ardhmen e parasë dhe përfitimet dhe potencialin e ekonomisë së decentralizuar. Paul ka themeluar blogun Crypto Airdrops List për të ndarë njohuritë e tij rreth botës gjithnjë në ndryshim të kriptove dhe për të ndihmuar njerëzit të qëndrojnë në krye të zhvillimeve më të fundit në hapësirë.